EFFORTLESS COACHING

De weg naar moeiteloos leven

We kennen allemaal periodes in ons leven dat we vastlopen. Dat kan een moment zijn waarop je kiest voor verandering. Niet langer meer vanuit angst en belemmeringen leven, maar genieten van de dingen die ertoe doen. Als leidraad voor de Effortless coaching staan de 5 beginselen van groei. Deze hebben betrekking op het leven als bron van energie, zowel kunnen geven als ontvangen, je intuïtie leren voelen en gebruiken, je eigen intentie neerzetten voor alle doelen die je wilt bereiken, jouw eigen unieke zijn en creativiteit ten volle tot bloei en ontplooiing brengen.

Effortless coaching: de weg naar lichter leven van binnenuit

Tijdens het traject van Effortless coaching ondersteun ik je, gedurende 3 tot 6 maanden, intensief bij dit proces.

De coaching aanpak heet Effortless coaching, omdat alles wat we doen in het teken staat van de weg naar moeiteloos leven. We gaan samen op zoek naar de onbewuste remmingen en obstakels die bij jou in de weg staan. Dit doen we door je bewust te maken van hun bestaan, en waar nodig de ”lading” eraf te halen. Ook werk ik vanuit het hier en nu. Zo reik ik je manieren aan om in je dagelijks leven vrij te blijven van stress. Met onze gesprekken en de inzet van gerichte methodes maak ik je bewust van”oude pijn”, help ik je om je huidige stress te ontladen (onder andere met behulp van mindfulness en hartcoherentie). In een paar maanden tijd ontvouwt zich deze moeiteloos weg voor jou…!

Wat is Mind Eye power?

Een belangrijke en krachtige methode die ik gebruik is de Mind Eye Power (M.E.P). Mind Eye Power brengt op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande veranderingen in hardnekkige overtuigingen en onverwerkte emoties. O.a. door oogbewegingen bevrijd je jezelf van diepgewortelde en onverwerkte overlevingsmechanismes. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken in het brein te creëren. De integratieve benadering maakt M.E.P zeer krachtig en compleet. We betrekken de hele mind en body en werken vanuit een neurofysiologische, psychologische en energetische invalshoek.  Er vindt een verschuiving plaats, van actueel issue naar herinnering, van probleem naar levensles, van stress naar evenwicht, van angst naar vertrouwen, van een staat van verdediging naar een staat van groei.

werkwijze

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek in of boek gratis een pain-pleasure interview van 60 min. Dit bied ik aan om je kennis te laten maken met de effortless coaching stijl en je een inzicht te bieden in je belemmeringen en de doelen die je eigenlijk wilt neerzetten.  Bij een coaching traject gaan we intensief met elkaar aan het werk. Een gemiddeld coaching traject duurt 3 tot 6maanden. Je betaalt de kosten per maand, het bedrag is afhankelijk van het aantal sessies.

Tijdens het eerste gesprek kunnen we hier samen afspraken over maken. Soms wordt coaching door je werk gefinancierd of kan je het als zelfstandige van je inkomstenbelasting aftrekken.

Contact

Amsterdam-Oost
info@praktijk-wens.nl
+31 6 15 36 03 39
Btw-nummer: NL001599921B46. KVK: 62975757

Privacybeleidcookiebeleid