Effortless Coaching

“Ik sta al tijden in de overlevingsstand”

Heb je het gevoel dat je leven een beetje aan je voorbij trekt? Je niet alles uit jezelf haalt en tot je volle potentie leeft? En zit je vaak vast in belemmerende overtuigingen en onderliggende angsten?

“Ik ben vastgelopen op mijn werk, heb geen idee hoe ik hieruit kan komen, het ontbreekt me aan energie”

Heb je het gevoel te zijn vastgelopen in je persoonlijke of werkende leven? Wil je onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt en hoe je je weer vrijer kan voelen? Wil je keuzes gaan maken in wat je werkelijk wilt in je leven?

Moeiteloos leven

We kennen allemaal periodes in ons leven dat we vastlopen en niet meer zo makkelijk bij onze gevoelens kunnen komen. Dat kan een moment zijn waarop je kiest voor verandering. Niet langer meer vanuit angst en belemmeringen leven, maar genieten van de dingen die ertoe doen.

Effortless coaching

Tijdens het traject van Effortless coaching ondersteun ik je, gedurende 3 tot 6 maanden, intensief bij dit proces.

De coachingsaanpak heet Effortless coaching, omdat alles wat we doen in het teken staat van de weg naar moeiteloos leven. We gaan samen op zoek naar de onbewuste remmingen en obstakels die bij jou in de weg staan. Dit doen we door je bewust te maken van hun bestaan, en waar nodig de ”lading” eraf te halen. Ook werk ik vanuit het hier en nu. Zo reik ik je manieren aan om in je dagelijks leven vrij te blijven van stress. Met onze gesprekken en de inzet van gerichte methodes maak ik je bewust van ”oude pijn”, help ik je om je huidige stress te ontladen (onder andere met behulp van Mindfulness en hartcoherentie). In een paar maanden tijd ontvouwt zich deze moeiteloos weg voor jou…!

mind eye power

Een belangrijke en krachtige methode die ik gebruik is de Mind Eye Power (M.E.P). Mind Eye Power brengt op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande veranderingen aan in hardnekkige overtuigingen en onverwerkte emoties. Door oogbewegingen bevrijd je jezelf van diepgewortelde en ongezonde overlevingsmechanismen. Je verandert je staat van verdediging naar een staat van groei. Onze ogen zijn direct verbonden met de hersenen. Dat betekent dat onze ogen ook direct verbonden zijn met de neuronetwerken, waar ongezonde overlevingsmechanismen liggen opgeslagen. Via de specifieke oogbewegingen beïnvloedt M.E.P direct deze opgeslagen informatie in verschillende gebieden van de hersenen. Je kunt dus ingrijpen op diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkige gedragspatronen. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken in de hersenen te creëren.

Praktisch

Bij een coachingstraject gaan we intensief met elkaar aan het werk. Een gemiddeld coachingstraject duurt 3 tot 6 maanden. Je betaalt de kosten per maand, het bedrag is afhankelijk van het aantal sessies.

Tijdens het eerste gesprek kunnen we hier samen afspraken over maken.

Contact

Amsterdam
E-mail: info@praktijk-wens.nl
Mobiel: 06 – 15 36 03 39
Btw-nummer: NL001599921B46
KVK: 62975757