Effortless Coaching

Stress en burn-out kunnen tot veel verschillende klachten leiden. Teveel stress kan een voorloper zijn op het krijgen van een burn-out. Er kunnen allerlei oorzaken aan ten grondslag liggen. Het kan ook heel geleidelijk gaan. Onderdeel van mijn coaching is hierbij stil te staan.

Wat zijn jouw klachten? Wat zijn je overtuigingen en is er voldoende balans en ruimte voor ontspanning? Waar zit de druk die jij ervaart? Heb je voldoende contact met je lichaam om de signalen die het vaak al eerder geeft te zien en te ervaren en er wat mee te doen?

Dit is niet altijd eenvoudig, maar als je hier eenmaal weer contact mee krijgt kan je er veel profijt van hebben. Mijn stijl van coachen is erop gericht met beide kanten te gaan werken; je bewust maken van oude angsten en patronen en onbewuste ‘remmers’ en deze ‘op te ruimen’ en te kijken naar manieren die bij jou passen om dagelijkse stress gewaar te zijn en ermee om te leren gaan. Methodes als hart coherentie (ademhaling) en Mind Eye Power kunnen hier goed bij helpen.

Contact

Amsterdam
E-mail: info@praktijk-wens.nl
Mobiel: 06 – 15 36 03 39
Btw-nummer: NL001599921B46
KVK: 62975757